Jilava.

Jilava

1. Sumar
2. Invatamant
3. Economie
4. Sport

Sumar

Primar: Adrian Mladin
Primarie: O administratie de succes in ceea ce priveste infrastructura si modernizarea scolilor si a gradinitei.
Politie: O bila neagra si la acest punct.Nu mai avem politie decat la circulatie

Invatamant

Cele doua scoli din localitate au cunoscut si ele o schimbare uriasa ,adevarat ca una mai putin decat cealalta insa trebuie tinut cont si de marimea si numarul de elevi al acestora. Modernizarea a fost punctul principal,conditii sanitare decente pentru elevi,sali de clase moderne,aparatura. In ceea ce priveste relatia Primar Elevi nota 10 ,in permanenta a manifestat o atentie deosebita fata de elevi cum ar fii excursii gratuite ,burse,carti si caiete gratuite,burse si cel mai important motivarea elevilor spre rezultate mai bune si disciplina.

Economie

Localitate ce in urma cu peste 20 de ani era cunoscuta datorita platformei industriale cu un nr de peste 6 intreprinderi gigant cunoscuta chiar si peste hotarele tarii ca puternici exportatori cu un nr foarte mare de angajati in cea mai mare parte din localitate,din Bucuresti si judetele vecine astazi imbacsita de numeroase srl-uri ce nu poate absorbi nici macar 8% angajati di locuitorii comunei bineiteles gigantii economici transformandu-se in hale de inchiriat pentru asa zisii investitori ce nu urmaresc decat imbogatirea peste noapte si daca se poate fara nici un angajat permanent,ce-i drept existand ,,poate' si oameni de bine 'insa pe care ii putem numara pe degete.

Sport

Aici Jilava are o bila neagra. Tot Primaria a fost cea care a construit o mica platforma sportiva insa ce pacat ca este destinatat doar recreerii nu si performantei sportive cum ar fi infiintarea unei echipe de fotbal locale sau pregatirea tinerilor si la alte discipline sportive maiales ca Primarul localitatii vine din sport si nu ca un simplu practicant de Judo si ca un sportiv cu rezultate bune. Din pacate acesta este adevarul actual,speram ca pe viitor va tine cont si va realiza un proiect si pe aceasta ramura..
JilavaIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!